A Hobby Rádió mai Gépház adásában megismerkedünk egy Samsung smart televízióval, amely magyarul beszélő kisegítő funkcióval is rendelkezik. A magyar üzletek árait összehasonlító oldalak szerint pillanatnyilag ez a legolcsóbb ilyen Samsung modell.

A péntek estéhez közeledve a Gépházas csapat is készülődik, hogy ezúttal is mutasson valami izgalmasat az érdeklődőknek. Adásunk fő attrakciója ezúttal egy Samsung okostévé lesz, amely jelenleg is kapható, és kisegítő funkciói magyarul is tudnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a televízió menürendszere, funkciói, beállításai felolvasásra kerülnek a vak felhasználók részére, és az eszköz legtöbb szolgáltatása akadálytalanul hozzáférhető látás nélkül is.

A televízióval foglalkozó adás mai, első részében átbeszéljük a tévé tulajdonságait, hardveres és szoftveres kínálatát, illetve a vakon történő beüzemelés fontos tudnivalóit. Ezt követően természetesen meghallgatjuk a televíziót és annak képernyőolvasóját, megnézzük a masina kezelésének alapjait, a kezdőképernyőt, illetve a súgó és oktató módot, amely segítségével infókat szerezhetünk a tévé és a távirányító használatáról.

A Gépházas csapat ma este tévét hoz a rádióba, tartson velünk Ön is!

Mikor? 2024. február 9-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető