Az MVGYOSZ módosította a webáruház általános szerződési feltételeit 2024. augusztus 1-től. A változás a csomagkiszállítás és a fizetés módját érinti.

Több mint egy éve vezette be az MVGYOSZ az utánvétel lehetőségét, illetve döntött úgy a vezetőség, hogy a GLS csomagküldő szolgáltatást veszi igénybe a gyorsabb és biztonságosabb kiszállítás érdekében.

A GLS csomagonként számítja fel a szállítási díjat, ami csomagonként minimum 2000 Ft, de a szállítás összege súlytól és mérettől függően emelkedik. Ezt az összeget az MVGYOSZ beépítette a termékek árába, külön nem kell fizetni a szállításért. Az eltelt egy év tapasztalatai és visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy a vásárlók elégedettek a szövetség kiszállítást érintő döntéseivel.

Az elmúlt időszak rendelési szokásait áttekintve a vezetőség összegezte a tapasztalatokat, melynek egyik fontos megállapítása az volt, hogy a webáruház vásárlói rendszeresen vásárolnak pár száz forintos termékeket, és ezek árát utánvéttel egyenlítik ki. Ez jelentős veszteséget okoz a szervezetnek, hiszen a 200 Ft értékű termékre ugyanúgy ki kell fizetni a 2000 Ft összegű szállítási díjat, illetve az utánvétel díját is.

Ezen okok miatt a vezetőség úgy döntött, hogy 2024. augusztus 1-től 5000 Ft értékű vásárlás alatt nem lehet igénybe venni az utánvétel lehetőségét. Ez esetben átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel lehet csak kiegyenlíteni a vásárlás összegét, illetve a kiszállítás is postai úton történik, vagy a megrendelt termék személyesen vehető át az MVGYOSZ Hermina úti székházában. A módosításokat átvezettük a webáruház általános szerződési feltételei között is.

Bízunk benne, hogy vásárlóink megértik a döntésünk okát, és továbbra is megtisztelnek minket online és személyes vásárlásaikkal.

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető