Talán korainak tűnik augusztus első hetében az iskolakezdést emlegetni, de a forró napok hamarosan elröppennek, és indul a szeptemberi roham a szükséges tanszerekért. Mai ajánlónkban a látássérült tanulók rajzolását segítő termékekre hívjuk fel a figyelmet.

A rajzolás elengedhetetlen kelléke a jó minőségű rajztábla, ami stabil, csúszásmentes alapot biztosít a rajz, geometriai forma elkészítéséhez. Egy speciális fólia ráhelyezésével a látássérült diákok is megtapasztalhatják a rajzolás élményét, a formák és méretek, a vonalak és az ívek játékát – az ép látású diákok számára megszokott kétdimenziós rajz helyett, immár tapintható képként. A fóliába rajzolt (karcolt) minták dombornyomással jelennek meg az áttetsző fólián, melyet a táblán rögzíteni lehet. A készlethez többféle vonalzó is tartozik, de a fóliát külön kell megvásárolni. Az MVGYOSZ saját gyártású terméke.
Tagi kedvezményes ár: 6985 Ft

A kapcsolódó fóliacsomag öt- és tízdarabos kiszerelésben is beszerezhető az MVGYOSZ webáruházában. Ahhoz, hogy a rajz, vonal, geometriai forma kidomborodjon és tapinthatóvá váljon, egy hagyományos toll segítségével a fóliára kell rajzolni, amely szinte belekarcolja a mintát az átlátszó anyagba.
Az ötdarabos fóliacsomag tagi ára: 441 Ft.

Annak érdekében, hogy rajzolás közben a fólia ne csúszkáljon el, egy dekorgumi alátétre van szüksége a tanulónak. Az A4-es méretben kapható, bársonyos tapintású dekorgumi tagi kedvezményes ára 133 Ft.

További jó vakációt kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető